UiB trenger tankene dine – og det gjør vi også!

Vi er så heldige å få være deres stemme, men hva er vel stemmen uten tanke? 🧐

 

Verden (og verdens navle: Bergen) står i en vanskelig posisjon. Koronapandemien setter en demper for både samfunnet og stemningen, men det betyr ikke at alt håp er ute. Dette er nemlig en ypperlig sjanse til å reorientere oss.

 

Vi i Arbeidsutvalget jobber på spreng for å fremme studentstemmen i koronasituasjonen samtidig som vi legger frem gode løsninger på de problemer og utfordringer vi står overfor. Dersom du som student er rammet av korona på et vis vi ikke har problematisert enda ønsker vi gjerne å høre fra deg. Det gjør vi også dersom du har gode løsninger og ideer slik at vi kan bli bedre!

 

Send oss gjerne en mail på au@spuib.no! Vi ser frem til å høre fra dere! 🧡