Ønsker du å bli med i Studentparlamentet eller Universitetsstyret?

STILL TIL VALG! Studentvalget 2020 er rett rundt hjørnet! 22.-30. april skal de ulike studentpolitiske listene kjempe om de 24 plassene i Studentparlamentet. To studenter, en kvinne og mann skal velges til å sitte i Universitetsstyret.

 

Studentene i parlamentet og styrets oppgave er å representere studentenes meninger. Det er derfor viktig at studenter engasjerer seg og stiller til valg. Alle studenter ved Universitetet i Bergen som har betalt semesteravgift kan stille, om det så er som enkeltperson til Universitetsstyret eller i en av de allerede listene i Studentparlamentet – du kan til og med opprette en helt egen, ny liste!

 

Under finner du mer informasjon om listene som allerede stiller til valg. Trykk på bildene og kontakt de respektive listene på facebook om du kunne tenke deg å høre mer om hvordan du kan engasjere deg:

Gul liste

 

Har du spørsmål til Lise og Gard i Universitetsstyret? Du kan nå de på mail: post@kollstud.uib.no.

Still ditt kandidatur til Universitetsstyret her

Ferdig utfylt og signert skjema leveres til oss i etasje 2+ på Studentsenteret.

 

Gira på å opprette ny liste? Send Studentenes Valgstyre en mail på valgstyret@spuib.no!